Het SRCM-Bos

Ter ere van het behalen van ons SRCM certificaat hebben wij met een aantal collega’s en initiatiefnemers van SRCM de eerste bomen geplant in het SRCM-bos. In de tweede week van januari mochten wij een frisse neus halen op een prachtig landgoed in midden Nederland en de schop in de grond steken. Wat nu nog een bescheiden ‘bos’ betreft, willen we uit laten groeien tot een volwaardig bos op Landgoed Sandenburg.

Bomen planten SRCM bos

Het bos staat symbool voor de duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen binnen de verschillende organisaties en uiteraard ook voor de groei van het SRCM register. Hoe meer deelnemers het SRCM-certificaat behalen, hoe groter ons bos zal worden. Voor iedere certificering plaatst Stichting SRCM met de deelnemer een boom. De groei van de individuele boom staat voor ons ook symbool voor onze groei van maatschappelijk betrokken innen. Het is een natuurlijk proces wat door aandacht te geven groeit, net als een boom door voedsel en water. Elk jaar geven wij in ons maatschappelijk jaarverslag aan op welke normen wij willen groeien. De voortgang van deze invulling wordt tweejaarlijks ge-audit en door de Raad van Certificering beoordeeld.

Voor meer informatie over onze SRCM-certificering kijk op https://www.srcm-certificering.nl/srcm-register en open de button ”Uitgebreid”.