Credit Expo

Credit Expo 2022 was een succes!

Credit Expo bedankt bezoekers

Onze Credit Expo met “De kortste route naar succes” was oprecht een succes! We hebben met veel plezier ons beursspel gespeeld. De 5 snelste tijden waren aan het einde van de dag bekend. 2 deelnemers hebben de prijs aan het einde van de dag al in ontvangst genomen. De overige 3 worden bezorgd.

Geen bezoek gebracht aan de Credit Expo en toch nieuwsgierig wat de kortste route naar succes voor uw debiteurenbeheer kan betekenen? Neem contact op met Esther Kuypers (accountmanager, e.kuypers@snijderincasso.nl, 06-83374452) voor een vrijblijvende afspraak.

De Credit Expo is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community met ongeveer 1.200 bezoekers per jaar. Voor exposanten en bezoekers is het de kans om; vakkennis bij te spijkeren, trends en ontwikkelingen te bespreken en te netwerken. Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Wij staan er dit jaar ook weer (standnummer 8).

Vernieuwde samenstelling

Dit jaar in een vernieuwde samenstelling. Snijder is recent overgenomen door Bosveld. De culturen van Bosveld en Snijder lijken op elkaar. We hebben dezelfde soort opdrachtgevers en er is groeiambitie. We zijn beide klaar voor een volgende stap. Door onze krachten te bundelen gaan we samen nieuwe uitdagingen aan. We versterken de commerciële slagkracht en kunnen door de schaal- en synergievoordelen opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Kortste route naar succes

Wij helpen merken geweldige klantervaringen te leveren in het debiteurenproces, van factuur tot incasseren. Dit doen wij met ” de kortste route naar succes”. Bezoek onze stand en wij vertellen u graag persoonlijk hoe wij dit aanpakken.

Beursspel met mooie prijzen!

Hieronder alvast een sneakpreview voor u van onze stand. Kom naar onze stand, speel het beursspel en win mooie prijzen! Heeft u niet de snelste tijd? Geen probleem. Onder alle deelnemers verloten we een QUICKSCAN (hoofdprijs t.w.v. € 2500,-).

Komt u ons bezoeken op de Credit Expo? Registreer u voorafgaand hieronder.

Geen tijd om naar de Credit Expo te komen? Lees hier meer over Snijder en al onze diensten. Wilt u ook een QuickScan voor uw eigen debiteuren of creditmanangementafdeling? Neem dan voor meer informatie contact op met Esther Kuypers (accountmanager, e.kuypers@snijderincasso.nl, 06-83374452)